Meer over natuurlatex voor matrassen

flowsleeping-matrassen-1

flowsleeping-matrassen-2

flowsleeping-matrassen-3

flowsleeping-matrassen-4

flowsleeping-matrassen-5

Het natuurlatex dat wij gebruiken voor onze matrassen wordt voor 100% gemaakt uit het melksap van de rubberboom.

Er wordt niets anders aan toegevoegd, géén vulstoffen en géén synsthetische latex.
Dat is wezenlijk iets anders dan wanneer U in een folder leest 100% latex, want dan kan het ook synthetische latex zijn.
Vraag dóór als U er niet zeker van bent en laat U niet met een kluitje in het riet sturen dat 100% natuurlatex niet bestaat.

Échte natuurlatex heeft een aantal grote voordelen en om maar meteen één van de vooroordelen uit de weg te ruimen: de ventilatiewaarde van onze natuurlatexkernen is méér dan uitstekend, door zijn open cestructuur (die ziet eruit als die van brood) en door de ventilatiekanalen en gaten die een zeer goede luchtbeweging toelaten.

Échte natuurlatexkernen hebben een onovertroffen puntelasticiteit d.w.z. dat ze als geen ander materiaal een puntbelasting (van b.v. een schouder) kunnen opnemen
Dóór die elasticiteit zijn het de beste matraskernen om op een electrisch verstelbare bodem te gebruiken.

Échte natuurlatexkernen blokkeren de natuurlijjke behoefte om van houding te veranderen niet, maar ondersteunen juist de draaiimpuls.

Échte natuurlatex is een natuurprodukt, schoon, antibacterieel, nauwelijks statisch oplaadbaar en de levensduur gaat ver uit boven polyethers, koudschuimen of pocketveren.

We accentueren hier telkens Échte, want als dat niet zo is gaan al die kenmerken sterk achteruit.

Het zal duidelijk zijn dat natuurlatex uistekend past bij onze filosofie van aanpassing, ondersteuning, meegaan met de beweging van de bodem en natuurlijke ventilatie- en isolatiewaarden.

This post is also available in: Engels, Duits